Privacy Policy

På Vita är vi mycket måna om att skydda privata och personliga data och vi följer GDPR.

Personliga data

När du gör ett köp online, lägger upp en personlig profil, beställer kataloger eller skickar förfrågan om nyhetsbrev, så samlar vi in data från dig. Vi sparar data så som ditt namn, födelsedag, leveransadress, mail-adress och vilken metod du väljer för att betala. Dessa data sparas så länge det behövs för att vi skall fullfölja vår service gentemot dig. Du kan alltid, när som helst, efter avslutad order be oss att ta bort information om dig i vår databas.

Vad används dessa data till

Vi samlar dessa data för att kunna uppfylla det köp du gjort online. De används även till att skicka dig viktig information och uppdateringar under behandling och betalning av ditt köp. Om vi på något vis skulle få svårigheter att leverera den köpta varan, så använder vi denna information för att komma i kontakt med dig. Vi sänder också information angående nyheter och erbjudanden ibland. Om du inte skulle vilja ha denna information, kan du alltid avsäga dig dessa utskick.

Om du vill veta vilka data som finns om dig

Du har alltid rätten att få reda på vilka data som finns om dig och vad dessa används till. Har du några frågor angåend personliga data, var vänlig och kontakta vår kundservice.

Vem har tillgång till dessa data

Vi kommer aldrig att skicka några data vidare till tredje part, förutom om detta är nödvändigt för att fullgöra en order. Vi delar då enbart data som gäller speciellt för det syftet, såsom adress till fraktbolaget eller betalinformation till betalkortsföretaget.