Terms & Conditions

För att få information eller handla av VITA, kontakta kundtjänst via telefon eller mejl eller handla online på vitaprivate.com .
Kundtjänst når du på telefon 0703-295724 eller mail info@vita.se
VITA säljer till företag och privatpersoner. På alla priser i butiken online och i prislistan tillkommer moms med 25%. (Beställ prislista här )
Har du åsikter eller frågor du vill dela med oss, tveka inte att kontakta oss enligt ovan uppgifter. Detta gäller även frågor om hemsidan.
För tygprov, skicka ett mejl till: info@vita.se Kvalitetsnumret består av tre siffror och är de tre mittersta siffrorna i artikelnumret. T.ex Herrskjorta 3030 125 999 svart. Här är det 125 som är kvalitetsnumret. Glöm inte ange vilken färg du är intresserad av.

För skötselråd, se sid: Garment Care


Retur:

Skulle du vilja returnera din vara, så tag alltid kontakt med kundtjänst via mejl eller telefon innan du skickar tillbaka varan.
Vara som returneras skall returneras inom 2 veckor efter leverans. Retur bekostas av kunden.

-  varan skall vara oanvänd.
-  varan skall vara i samma skick/kondition som när du fick den.
-  ha kvar alla etiketter och originalpåse.
-  skicka paketet till:

VITA / Designhuset Ritare, Göteborgsvägen 11, 517 36 Bollebygd

Det är du som kund som står risken om varan skadas eller försvinner under returfrakten. Se därför till att varan är väl förpackad samt försäkrad, ifall något händer på vägen. Vi rekommenderar att varorna skickas med spårbar försändelse.

 För reklamation
-  tag kontakt med kundservice på 033-285724 innan du skickar tillbaka varan. Det går även bra att använda kontaktformuläret nedan.
-  när du skickar tillbaka varan, motivera orsaken till reklamation på följesedeln. Vi kommer därefter omgående att undersöka ditt ärende och återkomma till dig.